Motivation

HÅLLBAR TRÄNING

Hållbar träning


Trots att många känner till motionens fördelar har många problem med att vara regelbundet aktiva. Forskning pekar på att regelbunden fysisk aktivitet hjälper till mot stress, depression, ångest och hjärt- och kärlsjukdomar. Samtidigt håller den hjärnan i trim och bidrar till en mer positiv självbild och självkänsla, tänk om det gick att sälja som piller! Vi vet att det kan vara svårt att hålla i gång och vi vill hjälpa dig att investera i din hälsa och där är den hållbara träningen och motivationen en nyckelfaktor.


Att skapa hållbara motionsbeteenden är ofta ”lite jobbigt” då det innebär både planering och ansträngning. Vi vill göra det lättillgängligt för dig. Efter en installation på 45–60 minuter då vi går igenom Dina förutsättningar och mål, uppdateras din profil i Milon Q-systemet. Sedan tränar du med Dina personliga inställningar, varje gång. Inga inställningar att hålla reda på. Ett varv tar bara 17,5 minuter att genomföra, två varv tar 35 minuter. Vi finns där för dig för att diskutera din träning, ge råd om det behövs och samtidigt pusha på när det går tungt.


Vi vill skapa en gynnsam miljö för dig som hjälper Dig att skapa dessa motionsvanor. Det ska vara öppet och familjärt där inte det finns några hinder för din träning. Vi vill främja din inre motivation då den ses som det mest varaktiga över tid. Ser du på träningen som rolig och betydelsefull i sig, är chansen stor att den blir hållbar och det blir en vana som inte är jobbig att bibehålla. Milon Q-systemet får dig att känna tillfredsställelse eftersom att det inte sätter några krav på tidigare träningsvana, det är till för alla! Sedan följer du din utveckling i MilonMe-appen som finns där appar finns. I appen kan du se varenda tramptag på cykeln eller drag i roddmaskinen. All energi du laddar in i maskinerna räknas och du kommer se hur du utvecklas över tid.


Exakt.

Hello world

Motivation och målsättningFör att hålla motivationen uppe till en ny livsstil krävs mer än bara "att bestämma sig".

Det är viktigt med resultat.

Resultat hos oss är att få mätbart bättre hälsa. Vi vet ju att all träning som blir av är bra, men hur bra är den? Räcker känslan för att hålla din träning vid liv år efter år? Vill du veta vilken biologisk ålder du har? Vill du sänka den?


Alla maskiner i MilonQ registrerar dina framsteg och du kan följa dessa i MilonMe-appen på din telefon. Direkt efter ett avslutat pass kan du se skillnaden mot förra passet. Du kan se trender och följa dina framsteg. Varenda tramptag i CrossTrainern räknas.

Vill du veta hur din hälsa förbättras inne i kroppen med fokus på balans mellan till exempel överflödigt-, reserv-, eller nödvändigt fett så mäter vi det i vår MeScan. Den tror vi kommer få många att följa sina framsteg mot en mätbart förbättrad hälsa. Det är inte i speglarna vi mäter våra framsteg. Vi gör det lite noggrannare än så!

Det kan också vara så att du är lite sliten en period. Kanske på väg att bli förkyld och borde ta det lite lugnare ett par dagar? MeScan kan ge dig en indikation på det också.

Kort om Milonträning

Milon-träning är en cirkelträning som använder olika typer av motstånd och hastighet för att träna olika muskelgrupper och konditionsnivåer. Det är effektivt, inspirerande och snabbt, eftersom det ger optimala resultat på kort tid.

Milon-träning använder också en programvara som heter Milon CARE som hjälper dig att träna inom rätt pulsintervall för din hälsa och mål.